Ordförande

Johanna Sunjevaric Alm

Göteborg
 

E-post: ordforande@dobermannklubben.se
 

 

 

 

 

 

Vice ordförande

Vakant

E-post: vice_ordforande@dobermannklubben.se

 

 

 

 

Sekreterare

Minna Westerholm

 


E-post: sekreterare@dobermannklubben.se
 

 

 

 

 

Kassör

Eva Björnsdotter Lindeberg
Halmstad

Tel:
E-post:
kassor@dobermannklubben.se

 

Jag bor på landet i Halmstad med man, två barn, en Dobermann och 3 katter. Har även ponny och travhäst men där är jag inte aktiv, mockar mest. Vi flyttade hit från Sthlm 2003, ganska stor omställning vi aldrig ångrat. Vi driver tillsammans EMIN, som flyttade med oss från Sthlm, och Diopet som tillverkar produkter för häst, hund och katt. Vi hade en blandras (Dobermann/Golden Retviever) och en Bassethound när vi flyttade ner hit och har sen dess haft ännu en Bassethound och nu Dobvoyage Katla. Två raser som knappt kan bli mer olika med undantag för älskvärdhet och vikt. Vi tränar lite drag, lydnad, NoseWork och Freestyle/HTM men är inte intresserad av att tävla

Ledamot

Maria Drangel
Säldekärr 1
590 78 Vreta Kloster
Tel: 0766 110711
E-post:
ledamot@dobermannklubben.se

Jag bor i Stjärnorp, som ligger på landet ett par mil norr om Linköping. Där bor jag tillsammans med familjen . Vi har numera bara en dobbisi hushållet, Ipa. Till vardags jobbar jag som IT-konsult främst inom mjukvarutest och test/projektledning.

Jag har nu suttit ganska många år i SDK styrelse och har bland annat hand om medlemsfrågor, det är kul, man får kontakt med både gamla, nya och blivande medlemmar. Jag är aktiv i Östra LO och har suttit som kassör i en massa år. Jag är utbildad mentalfigurant.

Suppleant (1)


Camilla Rönnqvist

Sjöhaga 1
151 39 Södertälje
Tel: 076-7728500

E-post: suppleant1@dobermannklubben.se

 

 

 

Jag arbetar till vardags på AstraZeneca men driver även Sjöhaga Hundcenter. I vår flock bor det för tillfället en dobermann och en beagle, och vi bedriver liten uppfödning med prefixet Diragos. Jag tävlar själv IGP och ställer ut mina hundar. Auktoriserad exteriörbeskrivare och IGP-domare. Arbetat i SDK på olika poster sedan 2005.

Suppleant (2)

Jonas Olsson
Trollhättan

E-post: suppleant2@dobermannklubben.se
 

 

 

 

 

Suppleant (3)

Helén Christiansen
Partille


E-post:
suppleant3@dobermannklubben.se