INFORMATION OM OMPLACERINGSLISTAN
 

Omplaceringarna behöver inte uppfylla några minimikrav mer än att den är registrerad och ägaren behöver inte vara medlem.
Omplaceringslistan är till för att ge hunden en ny chans till ett nytt hem!

Maila uppgifterna till  webmaster@dobermannklubben.se om hunden, dvs namn, födelsedatum, regnr, och en beskrivande text. Bifoga gärna en också bild.

Omplaceringarna ligger på listan i 3 månader (räknat från datumet som står ovanför hundens namn). Sedan plockas de automatiskt bort om ägaren inte hör av sig till webmaster@dobermannklubben.se och förlänger tiden. Detta gör vi för att bibehålla listan så aktuell som möjligt.

Vill du söka information om hundarna som ligger på listan? Gå in på Svenska Kennelklubbens Hunddata.

Lycka till med din omplacering


2020-02-11

Grumiums Krater ”Nomy”

Född: 2018-03-24
Reg.nr: SE29410/2018

Nomy är en 2-årig hane som vill mer än han får möjlighet till och behöver mer än vi kan ge. Vår otroligt fina kille har inte utvecklat några problembeteenden men signalerar med kroppsspråk och ögon att han önskar så mycket mer stimuli än vad vi ger.
Snäll och barnkär (finns småbarn i huset som med lätthet har haft kompisar hemma), har vuxit upp med katt i hemmet. Tycker om all form av träning. Vi har kört grunder i spårning, rallylydnad och nosework med honom.
MH med fina siffror.
Väldigt sällskapssjuk kille som inte riktigt uppskattar att vara ensam. Tycker om att åka bil.

Kontakt:
Johan Bergqvist
Bergqvist_Sweden@hotmail.com
Åsa Zetterdahl
A_Zetterdahl@yahoo.se

 

 

******************************************************************************************************