SvenskaDobermannKlubben

 

Omplaceringar

INFORMATION OM OMPLACERINGSLISTAN
 

Omplaceringarna behöver inte uppfylla några minimikrav mer än att den är registrerad och ägaren behöver inte vara medlem.
Omplaceringslistan är till för att ge hunden en ny chans till ett nytt hem!

Maila uppgifterna till  webmaster@dobermannklubben.se om hunden, dvs namn, födelsedatum, regnr, och en beskrivande text. Bifoga gärna en också bild.

Omplaceringarna ligger på listan i 3 månader (räknat från datumet som står ovanför hundens namn). Sedan plockas de automatiskt bort om ägaren inte hör av sig till webmaster@dobermannklubben.se och förlänger tiden. Detta gör vi för att bibehålla listan så aktuell som möjligt.

Vill du söka information om hundarna som ligger på listan? Gå in på Svenska Kennelklubbens Hunddata.

Lycka till med din omplacering

 

 


2023-11-28

Dobforsport Hemi "Snuten"
SE23831/2022
Född 20220320

Röntgad HD A ED ua. Ej gjort MH.

Snuten arbetar idag som specialsökhund inom narkotika, vapen och sprängmedel. Hon har jobbat aktivt med det i ca 8 månader. Hon är även påbörjad inom patrull, spår och sök. 

Hon har ett extremt driv och älskar att vara tillags och få arbeta, lika mycket som hon gillar att ligga i knät i soffan.

Snuten omplaceras pga att hon tycker miljöerna vi arbetar i är väldigt tuffa och krävande. Hon har även lite annan problematik.

Hon ska ej bo i en stor hundflock eller ej bo i en för stor familj. Skulle trivas bäst som ensamhund hos någon som vill ha en fin sällskap, träning och ev tävlingskompis.

Låter det intressant!?

Maila då:

drugdogsk9@gmail.com

 

 

********************************************************************************