INFORMATION OM OMPLACERINGSLISTAN
 

Omplaceringarna behöver inte uppfylla några minimikrav mer än att den är registrerad och ägaren behöver inte vara medlem.
Omplaceringslistan är till för att ge hunden en ny chans till ett nytt hem!

Maila uppgifterna till  webmaster@dobermannklubben.se om hunden, dvs namn, födelsedatum, regnr, och en beskrivande text. Bifoga gärna en också bild.

Omplaceringarna ligger på listan i 3 månader (räknat från datumet som står ovanför hundens namn). Sedan plockas de automatiskt bort om ägaren inte hör av sig till webmaster@dobermannklubben.se och förlänger tiden. Detta gör vi för att bibehålla listan så aktuell som möjligt.

Vill du söka information om hundarna som ligger på listan? Gå in på Svenska Kennelklubbens Hunddata.

Lycka till med din omplacering


 

2021-11-16

 

Aster Manada de Grande

Född:2021-02-25
Mor: Zoe z Padoku
Far: Steven Spielberg von Jahrestal

Dobermannhane 10 mån söker varaktigt hem

Vår Dobermann är en orädd, trygg och social kille. Väldigt mysig och folkkär. Han är ingen problemhund och har varit i vår familj sen han kom från kenneln.
I hans nya hem behöver han daglig träning och aktivering och de nya ägarna önskas ha vanan från rasen med allt vad det innebär.

I det nya hemmet ska ej andra hundar bo utan han behöver komma till ro och bli trygg först.
Det är viktigt att han kommer till någon som kan ge honom den tid och aktivering han behöver och ett hem där han får vara livet ut.
 
Har du tid och engagemang är du välkommen att ta kontakt och kriva vad du kan erbjuda vår kille. Då får du också mer info och fler bilder om så önskas.
 

Kontakt Lisa:

livi1203@gmail.com

 

*************************************************************************************