INFORMATION OM OMPLACERINGSLISTAN
 

Omplaceringarna behöver inte uppfylla några minimikrav mer än att den är registrerad och ägaren behöver inte vara medlem.
Omplaceringslistan är till för att ge hunden en ny chans till ett nytt hem!

Maila uppgifterna till  webmaster@dobermannklubben.se om hunden, dvs namn, födelsedatum, regnr, och en beskrivande text. Bifoga gärna en också bild.

Omplaceringarna ligger på listan i 3 månader (räknat från datumet som står ovanför hundens namn). Sedan plockas de automatiskt bort om ägaren inte hör av sig till webmaster@dobermannklubben.se och förlänger tiden. Detta gör vi för att bibehålla listan så aktuell som möjligt.

Vill du söka information om hundarna som ligger på listan? Gå in på Svenska Kennelklubbens Hunddata.

Lycka till med din omplacering

 

 


2024-02-12

Dobforsport Hasch

Regnr: SE23821/2022
Född: 2022-03-20

 

Hasch två år i mars letar efter ett nytt hem.
På grund utav ändrade arbetsförhållanden är nu Hasch till salu.

Hasch är ingen problemhund.
Hasch svaga sidor är: kommer ej in med boll, kan inte vara ensam, jobbig vid hundmöten.

Hasch fungerar ihop med hundar men har svårt vid hundmöten, Hasch har aldrig behövt vara ensam då han alltid kunnat vara med mig på jobbet men lämnar man honom ensam förstör han ingenting utan skäller.

Hasch skulle vilja komma till någon som gillar att träna och tävla, Hasch är en stark kille och kan dra en del i kopplet. Hasch kommer först att lämnas ut på prov där vi ser att allting fungerar.

Hasch är oerhört snäll emot alla, barn i alla åldrar, vuxna, djur. Hasch är lättlärd och vill absolut inte göra fel.

 

Stamtavla finns & mycket fint MH är gjort.

Hemmet är viktigare än priset🦴

Kontakt: mail: cazzandrahansson@hotmail.com 

Eller telefon 0706820007

 

***********************************************************************************

2024-01-29

Tierra's, You´re The Inspiration "Enzo"

Reg.nr: SE43605/2021
Född: 2021-06-11

Enzo behöver en ny familj.

Han är absolut inte någon problemhund även om han kräver sin ledare som har mycket tid för honom. Men pga ändrade livsförhållanden kan vi inte längre ge honom det han behöver. Vi skulle inget hellre vilja än att han stannade hos oss, men vi får helt enkelt inte ihop vardagen längre.

Han är lätthanterlig även om han inte alltid vill det vi vill, som att klippa klor eller åka båt. Han gillar dock att åka bil. Inga problem att lämna honom hemma ensam i några timmar. Vi får höra många fina ord om honom av nya bekantskaper på promenad, på restaurang, hos veterinärer etc. Han har gått på hunddagis, men det är en alldeles för stressig miljö för honom. Vi har gått lydnadskurser och spår kurser. Han taggar till när han får leta godis inne och att få spåra ute. I hemmamiljö känner han sig trygg och kan ta det lugnt och vill gärna vara nära och avsluta kvällen tätt intill i soffan. Men utomhus och på nya platser kan han lätt bli stressad, där kan vi ibland ha en utmaning. Han är mycket social och litar på människor. Går bra ihop med de flesta hundar, men kan brösta upp sig mot vissa i sitt område.

Han behöver komma till er som vill fortsätta att arbeta med honom, som har mycket kärlek att ge, som har kunskap och kompetens om rasen och som har tid och tålamod i en lugn boendemiljö .

 

Kontakt: joakim.ostin@gmail.com alt. china.skold68@gmail.com

Tel Joakim Östin 0734-42 60 36 alt. Christina Sköld 070-679 35 00

 

********************************************************************************