INFORMATION OM OMPLACERINGSLISTAN
 

Omplaceringarna behöver inte uppfylla några minimikrav mer än att den är registrerad och ägaren behöver inte vara medlem.
Omplaceringslistan är till för att ge hunden en ny chans till ett nytt hem!

Maila uppgifterna till  webmaster@dobermannklubben.se om hunden, dvs namn, födelsedatum, regnr, och en beskrivande text. Bifoga gärna en också bild.

Omplaceringarna ligger på listan i 3 månader (räknat från datumet som står ovanför hundens namn). Sedan plockas de automatiskt bort om ägaren inte hör av sig till webmaster@dobermannklubben.se och förlänger tiden. Detta gör vi för att bibehålla listan så aktuell som möjligt.

Vill du söka information om hundarna som ligger på listan? Gå in på Svenska Kennelklubbens Hunddata.

Lycka till med din omplacering


2021-24-28

Cape Secure Holy Shit

SE19164/2018

Arko - Världens mysigaste hanhund säljes! 

Det är med enormt tungt hjärta som vi letar efter nytt hem åt vår fina pojke. Han säljes enbart på grund av sjukdom och inte för att det finns några problem eller liknande hos hunden. 

Arko som han heter är en otroligt positiv hund som växt upp med barn, höns och andra hundar. Han går väldigt bra i koppel och bryr sig inte om andra hundar på promenaderna. Han kan vara själv hemma och i bilen utan problem. 

Han har gjort MH, BHprov och startklass i lydnad. Han är klar för att tävlas i IGP och lydnasklass 1. Han har även varit ute på dragtävling 1 gång och skötte det perfekt. Han funkar att dra både med cykel eller springa. Han är även grundtränad i nosework och är snart redo för doftprov. 

Vi söker ett hem där Arko får fortsatt vara aktiv och träna. Han behöver tränas för att må bra, promenader räcker inte. Det är inte nödvändigt att han ska få samma saker som här men någon form av träning behövs. Han är en enkel och glad pojke som gärna vill göra rätt. Han behöver att man är lugn och tydlig i träningen. 

Arko föddes i januari 2018 och är alltså strax över 3 år. ​Han är röntgad med C-höfter. 

Är du intresserad så skriv ett mail om vad du kan erbjuda Arko samt minst 1 referens som kan berätta om dig som hundägare. Vi är otroligt måna om att han kommer till ett bra hem och har ingen brådska att sälja honom. 

Maila till: morgannorlin@gmail.com

*********************************************************************************************